Vicevi

Tražite viceve ? Željni ste humora i zabave ? Tada ste na pravom portalu, jer očekuju vas brojni smiješni, ludi i nezaboravni vicevi. Zabavite se :)


Vicevi o Husi, Hasi i Muji svima su nam dobro poznati. Uz njih se uvijek od srca nasmijemo, a kada im se još pridruže Suljo i Fata, humor i zabava jednostavno ne mogu izostati.

Vicevi o plavušuma postali su neizostavna kategorija viceva. Vjerujem da se ponekad čak i plavuše nasmiju uz njih.

Humor ponekad zna biti i crn, ali se ipak možemo zabaviti i nasmijati uz njega. Iza crnih situacija čekat će vas vedra reakcija.

Seks nam je svakodnevno na umu, a vicevi o seksu strasti dodaju još i dozu zabave. Nasmijte se i uživajte.

Otkrijte zašto su ovi vicevi jedna od najzabavnijih kategorija portala Humor i Zabava.

Policajci su naši čuvari na cestama i ulicama, ali ponekad se zaista moramo nasmijati situacijama u koje upadnu i njihovim reakcijama.

Vicevi: Mali Ivica
Nenadmašivi vicevi koje nam priređuje Mali Ivica uvijek nas nasmiju i zabave.

Vicevi: Chuck Norris
Pročitajte viceve o čovjeku koji je najači, najbrži, neustrašiv i koji može baš sve.

Dozvolite da vas nasmiju i zabave svi ostali smiješni vicevi, jer kad ulazite u ovu kategoriju niste niti svjesni kakvi sve vicevi vas očekuju. Priuštite si iznenađenje.


Kako dobro pričati viceve ?


Vicevi su odlična zabava u društvu, ali mnogi ljudi ne znaju kako  ih ispričati da budu zanimljivi i smiješni. Čak i ako ste odlični u pričanju viceva, zašto ne biste postali impresivni ?  Slijedi nekoliko kratkih natuknica koje će vam pomoći u tome.

- Različiti vicevi zabavni su različitim ljudima - dobro razmislite što vaši prijatelji i obitelj smatraju smiješnim prije nego što počnete pričati viceve

- Pobrinite se da su vaši vicevi orginalni. Nema ništa gorega nego čuti vic koji je bio popularan prije 10 godina, ili neki vic kojeg već svi znaju.

- Nikada nemojte započeti pričati vic, ako ga ne znate završiti. Takvi vicevi su jednako zabavni kao i klauni bez svog odijela.

- Zadržite svoje viceve kratkima i jednostavnima. Nikome se neda slušati viceve koji traju nekoliko minuta kako bi čuli jednu zabavnu rečenicu.

- Unesite emocije u pričanje viceva. I najsmiješniji vicevi postaju dosadni kada ih ispričate kao da vam se spava. Samopouzdanje u glasu također je važno.

- Učinite da vaši vicevi imaju neočekivane i zanimljive završetke i svi će se zabaviti slušajući ih.


Vaši vicevi:


Javite nam se na našu službenu e-mail adresu timbb.kontakt@gmail.com i pošaljite svoj vic ili viceve, te komentirajte naše viceve. Vaše mišljenje nam je važno.

0 comments:

Objavi komentar